Кариерно изложение Career Show 2021

Кариерно изложение

20.07.21 г.

Над 200 компании ще се срещнат с повече от 8000 кандидати за работа по време на кариерното изложение за квалифицирани кадри Career Show 2021, което ще се проведе на 29 септември в Sofia Event Center и на 30 септември изцяло онлайн.

Career Show е кариерна общност, отворена за всеки, който иска да се развива и да разгърне своя професионален потенциал. През тази година изложението, част от програмата на общността, ще събере едни от най-големите работодатели в България и Европа с квалифицирани кандидати на живо и онлайн.

“За нас е чест, че сред нашите партньори е Агенцията по заетостта – така успяваме заедно да работим в каузата за свързването на квалифицираните кадри и бизнеса. За нас е истинска радост да работим с едни от най-добрите професионалисти, които показват високото ниво на работна среда в България”, споделят организаторите.

Регистрацията за събитието е напълно безплатна, но задължителна от ТУК. С това всеки един участник ще може да се срещне с водещи работодатели, както и да участва в програмата на събитието с лекции и дискусии за кариера, баланс работа – личен живот, финанси, ИТ и високи технологии.

Регионални тенденции за растеж и конвергенция в ЕС

Икономическият растеж на България ще се забави през 2023, но през следващата година, се очаква увеличение

Насоките на ЕС за безопасно завръщане на работното място

Транснационална среща по проект SAS

Работна среща по проект B-WISE

Най-големият търговец на дребно в света въвежда адаптивни продукти за хора с увреждания

Партньорство с Manpower България

Работна среща по проект BSRBE

Работна среща по проект BWISE

Проект „Създаване на социално отговорна бизнес среда“

Работна среща по проект SAS

Партньорство с ЛЕОНИ България