13 работодатели са отличени на форума „Работодател на годината – 2021”

rabotodatel2021

10. 12. 21 г.
13 работодатели бяха отличени по време на форума „Работодател на годината – 2021” на Агенцията по заетостта, чието осемнадесето издание се проведена 7 декември в онлайн формат. Виртуалното събитие бе открито от изпълнителния директор Драгомир Николов, а имената на наградените обявиха вицепремиерът и министър на труда и социалната политика Гълъб Донев, както и заместник-министрите на труда и социалната политика Лазар Лазаров и Надя Клисурска.

И тази година най-активните партньори на Агенцията по заетостта от цялата страна бяха класирани в 2 категории: „Работодатели със значим принос за осигуряването на заетост на безработни лица на регионалния трудов пазар” и „Успели заедно”.

В категорията „Работодатели със значим принос за осигуряването на заетост на безработни лица на регионалния трудов пазар” бе отличен по един работодател от територията на деветте регионални дирекции на Агенцията по заетостта в страната. Това са  фирмитеТоп фасион“ ЕООД, „ЗММ Нова Загора” АД, „Корнер“ ООД, „Мизия 96″ АД, „БКК – 95” ООД,  „Пампорово“ АД, „А. Л. ФИЛТЪР” EAД, „Ван Холдинг“ ЕООД,  и ТЕЦ „Марица 3″ АД.

Категория Успели заедно” отличава примери от съвместната дейност на представителите на бизнеса, търсещите работа и бюрата по труда в страната. Сред наградените са: „Хоспис 50 плюс” ООД,  Община Троян, „Мария Виктория” ООД и „Ника-Г 2021” ЕООД.

Източник: Агенция по заетостта

Икономическият растеж на България ще се забави през 2023, но през следващата година, се очаква увеличение

Инвестиции за райони в България с висока безработица

Дистанционни срещи с работодатели от община Плевен на тема Трудова заетост

Транснационална среща по проект SAS

Работна среща по проект B-WISE

Най-големият търговец на дребно в света въвежда адаптивни продукти за хора с увреждания

Партньорство с Manpower България

Работна среща по проект BSRBE

Работна среща по проект BWISE

Проект „Създаване на социално отговорна бизнес среда“

Работна среща по проект SAS

Партньорство с ЛЕОНИ България